Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Dag van de Pedagogische Professional: Gastouderdag!

Dag van de Pedagogische Professional: Gastouderdag!

25-09-2017

Gastouders bedankt!

Ieder jaar, op de derde donderdag van september is het de Dag van de Pedagogische Professional. Alle medewerkers in de kinderopvang staan die dag centraal. Wij hebben deze speciale Dag een aantal jaren geleden omgetoverd in Gastouderdag, de dag waarop Gastouders door ons in het zonnetje worden gezet en een kado krijgen! 

Op die manier willen wij nog eens extra bedanken voor hun liefdevolle zorg, betrokkenheid en inzet voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen aan wie zij kleinschalige kinderopvang bieden in hun gastouderopvang.

 

In dit filmpje kun je zien hoe Fleur LIjftogt, gastouderbegeleider bij Kroostopvang Amersfoort een van haar gastouders aan de deur verraste:

 

Kado

Ook alle collega gastouderbegeleiders en bemiddelingsmedewerkers van Fleur reden op donderdag 21 september door hun regio met volgeladen auto's. Bij alle gastouders werd persoonlijk een kado gebracht.

Dit jaar was het kado een prachtig speelkleed met daarop een dierentuin. Via onze facebookpagina reageerden diverse gastouders al direct met foto's van kinderen die enthousiast met en op het kleed zaten te spelen. 

 Kinderen op speelkleed gastouderdag 2017Kinderen op speelkleed gastouderdag 2017

Kinderen op speelkleed gastouderdag 2017

 

Een echte feestdag

Er waren ook gastouders die vanwege Gastouderdag bij elkaar waren gekomen om er samen een echte feestdag van te maken. Zo ook Dennise Sjoers en Annemieke Kohne. Zij genoten met hun gastkinderen van het mooie weer in de speeltuin voor Dennise's huis. Om het echt feestelijk te maken aten ze poffertjes en liepen de kinderen een echt, zelfgemaakt blotevoetenpad!

 

Gastouderdag bij gastouders Dennise en Annemieke in Amersfoort

Blotevoetenpad gastouderdag Annemieke en Dennise Amersfoort