Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Actie: korting voor alle broertjes en zusjes van onze gastkinderen

Actie: Korting voor alle broertjes en zusjes

Alle tweede kinderen uit hetzelfde gezin voor wie tussen 1 januari 2018 en 31 december 2018 de opvang bij een van onze gastouders start, krijgen (maximaal) 45% korting op de bureaukosten! 

Dus: verwacht jij in 2018 een broertje of zusje voor jouw oudste kind? En wordt je oudste kind al opgevangen door een gastouder van Kroostopvang? Gaat de opvang van jullie tweede kind bovendien nog in 2018 van start?

Of ben je nieuw bij Kroostopvang, maar heb je opvang nodig voor je beide kinderen?

Dan betaal je voor je tweede kind veel minder bureaukosten! Bovendien krijg je voor een tweede kind extra kinderopvangtoeslag!

 

Wil je precies weten hoeveel je gaat betalen voor de opvang van je tweede kind, of voor beide kinderen? Vraag dan een offerte aan. 

 

 

****
Actievoorwaarden:
Deze kortingsactie geldt alleen voor broertjes en zusjes van Kroostopvang gastkinderen die al gastouderopvang bij Kroostopvang afnemen en geldt alleen zolang het eerste kind ook bij dezelfde gastouder, via Kroostopvang, wordt opgevangen. 
Deze kortingsactie geldt alleen voor broertjes en zusjes die tussen 1 januari 2018 en 31 december 2018 starten met de opvang en die in het afgelopen jaar geen opvang bij Kroostopvang hebben gehad. 
Deze kortingsactie geldt alleen als het tweede kind opgevangen wordt door dezelfde gastouder als het eerste kind.