Nederlands Engels Polski
Oog voor de ontwikkeling van jouw kind!
• Zeist-deBilt

Kroostopvang Zeist & De Bilt e.o.

Sietske Bunge

Wie ben ik?

Ik ben de trotse moeder van twee geweldige kinderen. Een meisje, Menke, die naar de basisschool gaat en een jongen, Koen, die na de zomervakantie ook naar school mag. Met z'n drieën maken we een hoop lol. 

Eerder werkte ik onder andere als vestigingsmanager in de kinderopvang, als leerkracht van groep 7 en zat ik in de gemeenteraad. Werkervaring die ik bij Kroostopvang goed kan gebruiken. 

Wat doe ik?

Vanaf januari 2017 ben ik partner bij Kroostopvang en ben ik eigenaar van Kroostopvang Zeist & De Bilt e.o. Deze regio heb ik sinds september al onder mijn hoede, toen nog onder Kroostopvang Amersfoort.

Ik zorg voor de juiste match tussen vraagouders en gastouders. Het is belangrijk dat er een goede klik is, je geeft immers tijdelijk de zorg van je kinderen uit handen; dan wil je dat dat goed zit. Ik wil er voor de gastouders zijn en meedenken om zo bij te dragen aan een fijne tijd voor iedereen.  

Als je meer wilt weten over gastouderopvang, je een gastouder in mijn regio zoekt of zelf aan de slag wilt als gastouder, stuur me dan vooral een mailtje. 

Ik werk op:

Maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend.

T 06-81781795
sietske@kroostopvang.nl