Nederlands Engels Polski
Oog voor de ontwikkeling van jouw kind!
• Kinderopvang Noordwijkerhout

Welkom bij Kroostopvang in Noordwijkerhout

Gastouderbureau Kroostopvang biedt al vanaf 2000 gastouderopvang aan in Noordwijkerhout. Gastopvang kan omschreven worden als: kinderopvang door gastouders in hun eigen woning. Er wordt aan maximaal 6 kinderen opvang aangeboden in Noordwijkerhout.

Er wordt vanuit de gastouder professionele kinderopvang aangeboden. Er is geen sprake van oppas. De gastouder biedt eveneens dagopvang als buitenschoolse opvang. De dagopvang richt zich op baby's, dreumessen en peuters. De buitenschoolse opvang richt zich op het schoolkind. 

Kinderopvang Noordwijkerhout

De gastouder is specialiste in haar vakgebied. Zij beschikt over een geldig certificaat Eerste Hulp bij Kinderen en over een Verklaring Omtrent Gedrag. Haar huisgenoten (ouder dan 18 jaar) zijn ook in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Elk jaar controleren wij haar woning op veiligheid & hygiëne.

Gastouderopvang in Noordwijkerhout is kinderopvang die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht voor jouw kind en is flexibel met opvangdagen en tijden.

Meer informatie over gastouderopvang in Noordwijkerhout en Kroostopvang in het bijzonder vind je op www.kroostopvang.nl.

Liever kinderopvang aan huis of een nanny? Kijk dan hier.