Nederlands Engels Polski
Oog voor de ontwikkeling van jouw kind!
• Kinderopvang de Zilk

Welkom bij Kroostopvang in de Zilk 

Gastouderbureau Kroostopvang biedt al vanaf 2000 gastouderopvang aan in de Zilk. Gastouderopvang is kinderopvang door gastouders in hun eigen huis. Er wordt hierbij aan maximaal 6 kinderen tegelijkertijd opvang aangeboden in de Zilk.

Een gastouder is geen babysitter. Gastouderopvang biedt professionele kinderopvang. Er wordt dagopvang en buitenschoolse opvang aangeboden. De dagopvang richt zich op baby' en dreumessen en peuters. Terwijl de buitenschoolse opvang gericht is op schoolkinderen.

Kinderopvang de Zilk

Een gastouder is opgeleid voor haar beroep als gastouder en heeft hiervoor de juiste certificaten. Zo beschikt zij over een geldig certificaat Eerste Hulp bij Kinderen en zij beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag. De huisgenoten van de gastouders (ouder dan 18 jaar) moeten ook in bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast inspecteren wij jaarlijks haar huis op veiligheid & hygiëne.

Gastouderopvang in de Zilk is kinderopvang die zich kenmerkt door individuele aandacht voor jouw kind en is flexibel in opvangdagen en tijden.

Meer informatie over gastouderopvang in de Zilk en Kroostopvang in het bijzonder vind je op www.kroostopvang.nl.

Liever kinderopvang aan huis of een nanny? Kijk dan hier.