Nederlands Engels Polski
Oog voor de ontwikkeling van jouw kind!
• Amersfoort

Kroostopvang Amersfoort

Fleur Lijftogt 

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Anco en trotse mama van drie jonge kinderen (2014, 2011 en 2009). Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond wonen we sinds 2016 in Amersfoort Zuid, waar wij het super naar ons zin hebben. 

Door mijn achtergrond in de hospitality branche verbaast het vast niet dat ik houd van gezelligheid. Ik heb een zorgzaam karakter, houd van koken. Mijn sportiviteit uit zich in regelmatig hardlopen. 

Wat doe ik?

Sinds september 2016 werk ik als gastouderbegeleider bij Kroostopvang Amersfoort en richt ik mij hoofdzakelijk op het zuidelijke deel van Amersfoort en de plaatsen Leusden en Soest, Hilversum, Woudenberg, Veenendaal

Ik vind het fijn een bijdrage te kunnen leveren aan blije kinderen en ouders die genieten van opvang bij goede gastouders. 

Ik werk op:

Maandag tot 14:00 uur
Dinsdag tot 14:00 uur
Donderdag tot 17:00 uur

T 06-43283745
E fleur@kroostopvang.nl

Ik werk samen met Brenda Dijkhuizen

Wie ben ik?

Ik ben Brenda, getrouwd met Patrick en samen hebben wij twee kinderen. Onze dochter heet Jip (2014) en onze zoon heet Fijs (2016).

Ik ben geboren en opgegroeid in Amersfoort en woon samen met mijn gezin in de wijk Vathorst. 

Enthousiast, open, ondernemend en sociaal, zijn woorden die bij mij passen. Ik geniet van tijd met mijn gezin en in de sportschool pak ik graag een lesje grit, bootcamp of yoga mee.

Wat doe ik?

Ik werk al jaren in de kinderopvang. Als pedagogisch medewerker daarna als vestigingsmanager. Voordat ik bij Kroostopvang begon werkte ik als bedrijfsleider bij een hippisch therapeutisch centrum. Een uitdaging, maar uiteindelijk miste ik mijn passie: een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogstaande kinderopvang.

Daarom zet ik mij vanaf april 2017 met veel plezier in als gastouderbegeleider in Amersfoort Noord en omliggende plaatsen. Deze functie is mij op het lijf geschreven!

Ik werk op:

Maandag, dinsdag en donderdag.

T 06-16002822
E brenda@kroostopvang.nl

Monique Tekstra

Wie ben ik?

Ik ben moeder van een dochter (2009) en een zoon (2011). Ik ben afgestudeerd Cultureel Antropoloog en vind het belangrijk om kinderen met al hun oprechte openheid en nieuwsgierigheid kennis te laten maken met de diversiteit aan culturen in de wereld. Dit doe ik o.a. door het schrijven van kinderboeken over het jongetje Tenzin.

Wat doe ik?

In een zoektocht naar kleinschalige opvang voor onze dochter belandde ik eind 2009 bij Kroostopvang. Met onze verhuizing naar Amersfoort in het vooruitzicht was ik daar op zoek naar een lieve gastouder. Kroostopvang bleek echter nog niet actief te zijn in Amersfoort. 

Met mijn passie voor het welzijn van kinderen, ervaring in de kinderopvang en ondernemershart stelde ik voor om dan zelf de regio Amersfoort voor Kroostopvang te gaan opzetten. Dat bleek mij op het lijf geschreven. Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in voor "mijn" gastouders en "mijn" gastkinderen in Amersfoort en Leusden. 

Sinds 2013 is gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o. VOF een zelfstandig gastouderbureau en onderdeel van de Kroost Groep BV, waarvan ik samen met Carlien Langelaan directeur ben. Inmiddels is de regio verder gegroeid en zitten onze gastouders in een groot deel van de provincie Utrecht, maar ook in omliggende plaatsen in Gelderland en Noord Holland.

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om je kind naar een opvang te brengen. Mede daarom ben ik zeer kritisch in de selectie van gastouders en vind ik het van cruciaal belang dat het gevoel, zowel van de ouders als van de gastouder, goed is bij de opvang van hun (gast)kind(eren).

Ik werk op:

Maandag, dinsdag, donderdag

T 0252-215835
E monique.tekstra@kroostopvang.nl